ICH DRUIM DOOR

In 2024 lanceert Opgeschaoren Troubadours in samenwerking met Provincie Limburg en andere regionale partners het project “ICH DRUIM DOOR”.

Dromen worden steeds meer tastbaar als je de ideeën in je hoofd vertaalt naar concrete acties. Dat is hoe wij het hebben aangepakt. Van nul komma nul podiumervaring tot een act die meedoet in het Limburgse muzieklandschap. En dat gaat met vallen en opstaan. Soms een stap terug, om vervolgens weer twee vooruit te zetten. En het mooie is; het verhaal dat je schrijft is nooit af. Daarom ‘druimen we door’.

Met ‘ICH DRUIM DOOR’ willen we jongeren met een droom raken en op het hart drukken dat zij die zonder twijfel waar kunnen maken. Het maakt niet uit wie je bent en wat je doet. Zolang het goed voelt, moet je er aandacht aan schenken. Want alles wat je aandacht geeft groeit. En die persoonlijke groei betaalt zich terug in zelfvertrouwen. En laat dat nét van pas komen als je als jongere zoekende bent naar een eigen identiteit.

‘ICH DRUIM DOOR’ is dus meer dan het uitbrengen van nieuwe muziek. Het is een campagne die op een zo ongepolijst mogelijke manier laat zien hoe het is om door te durven dromen. Het multimediale verhaal van een gewone band met een buitengewone passie.