ICH DRUIM DOOR Open Podium XL

Op zaterdag 31 augustus van 13:00 tot 18:00 uur is openluchtpodium de Zwevende Hemel op de markt van Heerlen voor jou! Deel jouw podiumkunst met de binnenstad. Of je nu een instrument speelt, rapt, danst of gedichten schrijft. Je bent welkom, want wij geloven in jouw talent!

De spelregels

Het Open Podium XL is er speciaal voor jong Limburgs talent (tot en met 18 jaar). Ben jij een volwassen Limburgse performer (18+) en inspireert jouw werk jongeren om ‘door te druimen?’ Dan mag je je ook aanmelden. Maar let op; talenten tot en met 18 jaar krijgen voorrang op een podiumplek. Voorafgaand delen we het definitieve tijdschema met alle acts. Je speeltijd is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

CHALLENGE: LET’S GO LIMBURGS!

Wij zijn een Limburgse band. En we dagen je graag uit: schrijf jij een rap, liedje, gedicht of spoken word in het Limburgs? Treed dan samen met ons op tijdens het Open Podium XL en maak kans op coole cadeaus en gadgets.

LIEVER EEN ANDERE PODIUMKUNST?

Lukt het in het Limburgs niet zo goed of uit jij je liever op een andere manier? Geen probleem. Alle podiumkunsten zijn welkom: van een instrument spelen tot rap en van spoken word tot dans.

AANMELDFORMULIER